StartBoendeBoka hela vandrarhemmetVi har öppet!BokningKonferensBokning 1 Oktober till 14 AprilAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Gyllene läge för en inspirerande konferens
Förlägg gärna konferensen eller lägret hos oss på Makrillviken. Våra rum och utrymmen är väl lämpade för större sammankomster. Dessutom kan vi erbjuda en fantastisk miljö och fritidsaktiviteter i anslutning till anläggningen.

När det kommer till mat så kan vi rekommendera lunch på en av våra fina restauranger här på ön och så kan vi ex. fixa skaldjursbuffé till kvällen. Frukost och fika kan vi självklart också fixa på vandrarhemmet.

Vad gäller aktiviteter finns det nästan obegränsade möjligheter med ex. Fisketurer, guidad båttur, guidad tur genom Smögen, Boule, Lekar/femkamp i parken utanför, bastubad med dopp i Skagerack m.m. 

Väljer ni att förlägga er konferens hos oss lovar vi att ni inte kommer att ångra det. Fråga gärna någon som gjort det tidigare. De flesta kommer igen år efter år och de som inte varit här förut blir alltid positivt överaskade av den fina miljön, förmånliga priset och standarden på vandrarhemmet.

Kontakta oss för priser på våra konferenspaket. Vi skräddarsyr den perfekta lösningen för just din organisation.

Aktuella nyheter
Vi har öppet! Info angående Coronaviruset.
Kom och ta ett bastubad med dopp i Skagerack!
Här kan du boka ditt besök och även se vilka rum som finns tillgängliga. Under tiden 1/10 till 14/4 kan endast grupper boka. Ring eller mejla för info.
   
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se