StartBoendeBoka hela vandrarhemmetBokningKonferensBokning 1 Oktober till 14 AprilWifiAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Det händer på Smögen
Smögen är ett av Sveriges mest omtyckta och populära turistmål på sommaren. Det är lätt att förstå med den unika miljön och de fantastiska möjligheterna till bad och rekreation. Den tid vi nu är inne i, vintern, har vi inte lika mycket besök som på sommaren. Dock är det så att de som kommer hit på vintern blir ofta väldigt överaskade av hur vackert det är även under vintern. Som ortsbo kan man ibland njuta ännu mer av den fantastiska miljön under fina vinterdagar. Snöbeströdda klippor i kontrast med det blåa havet och en klar himmel ger obeskrivliga naturupplevelser. 

En stund i vår nyrenoverade bastu, som ligger direkt ovanför Skagerack ,med ett dopp i det friska havet är en helt speciell upplevelse. Känslan måste upplevas! Härligt uppfriskande!

Att bara sitta inne i värmen och blicka ut över havet som är 15 meter bort, ger vilken stressad människa som helst en stunds avkoppling och ro.

Vad gäller restauranger har vi en del året runt öppna som håller god klass. Är ni ett sällskap som vill ha mat på vandrarhemmet har vi samarbete med Smögens kulinariska som gör fantastiskt god mat.

Andra året runt aktiviteter är besök på Nordens Ark, Fisketurer och bad på tumlaren m.m.

Välkommen till året runt ön Smögen under en lite lugnare och rofylld årstid. 


För mer information, besök gärna Evenenangskalendern.


 

 
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se