StartBoendeTillbyggnad!BĺtturerBokningKonferensAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Nu kan ni boka bĺttur hos oss!

Vi har nu införskaffat en ny båt, Nordkapp Avant 605. Båten har nyligen vunnit priset "Powerboat of the year". Se www.nordkapp-boats.no . En fantastisk båt med hel vindruta för torra och fina turer. Här åker ni bekvämt i en båt med kanske världens modernaste skrov.  Bara boende på vandrarhemmet har möjlighet att boka denna båt med skeppare.

Priser:

Båttur, boka båten för turer i vår fantastiska skärgård! Ex. Sotenkanalen, Sälsafari, Hållö eller bara åka en tur. Pris: 500:- i startavgift och 100:-/sjömil. Båten tar 7 passagerare.

 

Lite tips på utflyktsmål:

Vämlingen - Ett paradis för er som gillar klippor, friska bad, snorkling och äventyr. Utsidan är, i mitt tycke, en av jordens vackraste platser, ett klippbad i världsklass! Har du aldrig varit här måste du hit och har du varit här återkommer du garanterat! På insidan av ön finns ett bra barnbad med snäckskalsstrand. Ön är relativt liten men bjuder på stora upplevelser och dramatisk natur. Inga båtturer går hit till ön så den blir aldrig överbefolkad.

Hållö - Behöver troligtvis ingen presentation. En av Sveriges mest kända fyrplatser och ön har fått otroligt bra betyg i olika resereportage. Här finner du Marmorbassängen - ett fantastiskt klippbad med sandbotten så vattnet får en grön färg. Hållö tångar - bra barnbad med flera snäckskalsstränder. Slätte Hälla - En klipphäll som är platt som ett salsgolv (Här firade en del Smögenbor midsommar förr...) format av inlandsisen. Jättegrytorna - Stora hål i berget som det finns olika teorier om hur de bildats. Dessutom finns fina byggnader med ex. fyren som man kan få gå upp och titta i och Hållö Kapell som har en av Sveriges vackraste altartavlor. Det går också att köpa lättare förtäring på ön.

I priserna ingår självklart flytväst till alla passagerare.

Välkommen ombord!

/ Ola Strand

 

 

Aktuella nyheter
Nu har vi gratis Wifi till alla gäster
Nu har vi införskaffat en ny bĺt, Nordkapp Avant 605.
Kom och ta ett bastubad med dopp i Skagerack!
 

 
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se